Schietarrangementen

Kennismaken met de schietsport, alleen of met vrienden of collega's

Schietsport iets voor u?

Bent u nieuwsgierig naar de schietsport? SV Vulpes Vulpes biedt diverse mogelijkheden om u met deze unieke sport te laten kennismaken. Op ons Schietcentrum in Nieuwe Pekela kunt u onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs kennismaken met de schietsport in al zijn facetten. Ook voor dames is deze sport heel attractief.

Of u nu jarenlange ervaring heeft als schutter of u heeft nog nooit een geweer in handen gehad, wij passen het programma speciaal voor u aan. Wij beschikken over de benodigde wapens, munitie en officieel opgeleide instructeurs. U hoeft zelfs dus nergens voor te zorgen.

Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties mogelijk:

  • Kleiduiven schieten
  • Klein kaliber geweer

Kleiduiven schieten is een buitensport. Houd hiermee rekening bij de keuze van uw kleding, aangepast aan de weersomstandigheden. Kogelschieten vindt plaats in een overdekte afgesloten ruimte.

 

Wilt u gebruik maken van een van de mogelijkheden om kennis te maken met de schietsport neemt u dan contact met ons op per e-mail voor meer informatie. Na reservering ontvangt u een bevestiging en staat niets meer in de weg om de schietsport te ervaren.

 

Wanneer u bij ons op de schietbaan komt dient elke deelnemer een lijst in te vullen met ID-bewijs, jachtakte of verlof.

Zonder deze registratie is schieten niet mogelijk!

Voor wie geschikt?

De schietsport is geschikt voor mannen en vrouwen van diverse leeftijden. Een goede fysieke gesteldheid is aanbevolen, zeker bij kleiduiven schieten. Maatwerk is in overleg mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor specifieke groepen.

Regels

U schiet met echte (vuur)wapens. Daarom krijgt u een instructeur toegewezen om uw veiligheid en die van anderen te waarborgen. Tijdens de uitleg zult u onze regels uitgelegd krijgen. Het niet opvolgen van de veiligheidsregels leidt onherroepelijk tot uitsluiting van deelname.

Wanneer kan ik schieten?

Onze reguliere openingstijden op maandagavond, donderdagavond en zondag zijn ingericht voor de schietvereniging en kennismaking voor kleine gezelschappen. Wilt u graag kennismaken met de schietsport in een groter gezelschap? Dat kan alleen op afspraak. Neem hiervoor contact op per e-mail.