Schietarrangementen

Kleiduiven schieten, kogelschieten en boogschieten onder begeleiding van onze ervaren instructeurs

Met de schietsport treft u het!

Bent u nieuwsgierig naar de schietsport? SV Vulpes Vulpes heeft diverse schietarrangementen om u deze unieke sport te laten ervaren. Op ons Schietcentrum in Nieuwe Pekela kunt u onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs kennismaken met de schietsport in al zijn facetten. Ook voor dames is deze sport heel attractief.

Of u nu jarenlange ervaring heeft als schutter of u heeft nog nooit een geweer in handen gehad, wij passen het programma speciaal voor u aan. Wij beschikken over de benodigde wapens, munitie en officieel opgeleide instructeurs. U hoeft zelfs dus nergens voor te zorgen.

Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties mogelijk:

  • Kleiduiven schieten
  • Klein kaliber geweer

Kleiduiven schieten is een buitensport. Houd hiermee rekening bij de keuze van uw kleding, aangepast aan de weersomstandigheden. Kogelschieten vindt plaats in een overdekte afgesloten ruimte.

 

Wilt u gebruik maken van een van de mogelijkheden om kennis te maken met de schietsport neemt u dan contact met ons op. Na reservering ontvangt u een bevestiging en staat niets meer in de weg om de schietsport te ervaren.

 

Wanneer u bij ons op de schietbaan komt dient elke deelnemer een lijst in te vullen met ID-bewijs.

Zonder ID-bewijs is schieten niet mogelijk

Alleen of in groepsverband

De schietsport kan zowel zelfstandig als met vrienden of collega’s beoefend worden. Daarom kunt u ook kennismaken met de schietsport in grote groepen, kleine groepen of alleen. Bij kleine aantallen personen kunt u tijdens openingstijden op afspraak langskomen, voor grotere groepen kunt u een afspraak maken buiten onze reguliere openingstijden voor een programma op maat.

Andere combinaties en aantallen schoten in overleg altijd mogelijk. Na het schieten kunt u terecht in ons clubhuis of op het terras met uitzicht op de schietbaan, waar u in een gezellige ongedwongen omgeving kunt napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Schietarrangementen

Arrangement 1 25 kleiduiven (5 keer een ronde van 5 verschillende kleiduiven)                € 29,50 pp
     
Arrangement 2 15 kleiduiven en 10 schoten klein kaliber geweer   € 28,50 pp
     
Arrangement 3 25 kleiduiven en 10 schoten klein kaliber geweer   € 39,50 pp
     
Arrangement 4 (alleen tijdens openingstijden) 10 schoten klein kaliber geweer   € 10,- pp
 Arrangement 5 Arrangement op eigen verzoek samen te stellen (informeer naar de mogelijkheden)    Op aanvraag

U kunt hierop aanvullend kiezen voor

Stamppot buffet (vanaf 15 personen)

met zuurkool, rauwe andijvie en boerenkool met als garnituur verse gebakken worst, spekjes, rookworst en speklap

€18,50 pp
     
Uitgebreid warm en koud buffet
(vanaf 15 personen)

koude gerechten

vleessalade, kip-kerriesalade, aardappelsalade, rosbief, fricandeau, gerookte coburger, garnalen, mosselen, makreel, haringen, meloen, gemengde vruchten, sauzen.

warme gerechten

gebraden sparerib, Indisch vlees met satésaus, kipfilet met kerriesaus en rijst, pommes Parisiennes, aardappelkroketten, stokbrood en kruidenboter

€ 20,50 pp
     
Uitgebreide barbecue

met salades, stokbrood en vlees

€ 18,50 pp
     
Rijsttafel € 20,00 pp
     
Lunch

met diverse belegde broodjes, soep, één snack, koffie thee en melk

€ 11,50 pp

Voor wie geschikt?

De schietsport is geschikt voor mannen en vrouwen van diverse leeftijden. Een goede fysieke gesteldheid is aanbevolen, zeker bij kleiduiven schieten. Maatwerk is in overleg mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor specifieke groepen.

Regels

U schiet met echte (vuur)wapens. Daarom krijgt u een instructeur toegewezen om uw veiligheid en die van anderen te waarborgen. Tijdens de uitleg zult u onze regels uitgelegd krijgen. Het niet opvolgen van de veiligheidsregels leidt onherroepelijk tot uitsluiting van deelname.

Wanneer kan ik schieten?

Onze reguliere openingstijden op maandagavond, donderdagavond en zondag zijn ingericht voor de schietvereniging en kleine groepen. Grotere groepen kunnen op afspraak ingepland worden.

Onze arrangementen zijn alleen mogelijk op donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag.