Op ons 15 hectare grote sportcomplex beoefenen een 300-tal schutters de schietsport in Nieuwe Pekela. Gezelligheid en kwaliteit zijn onverbrekelijk met de schietsport verbonden.

Schietcentrum Vulpes Vulpes beschikt over een sfeervol complex met terras, bar en ruime parkeergelegenheid.

U kunt op ons schietcentrum op verschillende wijzen aan de schietsport deelnemen. Ervaring is hiervoor niet nodig! Wij hebben gediplomeerde instructeurs die u onder begeleiding de beginselen zullen bijbrengen.

U kunt kiezen uit de volgende disciplines:

  • Kleiduiven schieten
  • Schieten met klein kaliber geweer

Als wij u nieuwsgierig hebben gemaakt en u wilt graag komen schieten, hoeft u niks te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. Wij regelen de benodigde wapens, munitie en gediplomeerde instructeurs.

Waar u wel rekening mee moet houden is dat, als u gaat kleiduiven schieten, u sportieve kleding aangepast aan de weersomstandigheden draagt. Dit in tegenstelling tot het kogelschieten. Dit gebeurt namelijk in een afgesloten ruimte.

Vulpes Vulpes biedt diverse arrangementen aan met veel mogelijkheden om alle mogelijkheden op ons schietcentrum te kunnen proberen.

Aanvullend hierop verzorgen wij voor u een barbecue, een koud dan wel een warm buffet. Voor meer informatie verwijze wij u naar deĀ arrangementenĀ op deze website.